PERHATIAN: Khas untuk ibu bapa yang anak kerap terjaga malam dan menangis tanpa henti (tantrum/night terr0r)

Rahsia anak tidur lena setiap malam tanpa meragam dengan sekali sapuan

Satu-satunya solusi khas yang terbukti menyelesaikan punca-punca anak menangis malam dengan cepat, selamat dan berkesan

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.9/5

Minyak Aroda Herbanika
Gred Terapeutik. 100% Asli

terbukti berkesan

MEMBANTU ANAK :-
✅ TIDUR LENA
✅ MELEGAKAN TANTRUM
✅ MELEGAKAN PERNAFASAN (SELSEMA/KAHAK)
✅ MELINDUNGI DARIPADA GANGGUAN
✅ MELEGAKAN KEMBUNG PERUT & SEMBELIT

Adakah anak anda?

Kerap terjaga ketika tidur/tidur tak lena

Sawan tangis (menangis yang susah nk berhenti)

Kembung perut & sembelit

Tiada selera menyusu/makan

Nafas berbunyi/hidung tersumbat

Kerap batuk/selsema

Kuat mengempeng (taknak lepas) sampai lenguh tangan ibu

Kerap digigit nyamuk/serangga

Meragam bila travel

Tak ramai yang faham struggle parents yang hadapi anak kuat menangis ni...

Setiap malam tidur tak cukup, esok banyak benda nak kena urus...

Bukan nk mengeluh atau tak bersyukur, tapi kadang2 burn-out juga...

Kami faham..

Kenapa anak kerap terjaga malam dan menangis tanpa henti?

Biasa dengar orang kata kalau anak kerap nangis malam, atau mengaruk :

"Oooo, memang tengah fasa dia, lama2 ok la tu"

"Normal lah tu, ada budak memang kuat nangis, lain anak lain ragam"

Ni jawapan yang biasa kita selalu dengar kan?

Tapi.. Tahukah anda, anak-anak kecil ni, sebenarnya bila menangis, mesti bersebab... Mesti...

Antara punca yang menyumbang kepada anak menangis malam seperti :

Ye, macam-macam sebab boleh jadi punca anak tak selesa

Bila anak menangis sebenarnya anak cuba untuk berkomunikasi

Anak tak pandai cakap lagi jadi dia menangis jelah dengan harapan ibu dan ayah akan faham

Yang kita pula tengah letih, penat. Ada masanya cuba juga nak faham, ada masanya stress

Tapi...

Jangan risau, Minyak Aroda Herbanika dirumus khas bagi menyelesaikan semua masalah ini tanpa bersusah payah

Anak-anak adalah amanah yang dipertanggungjawabkan kepada kita.

JANGAN dibiarkan kerana perkara ini boleh melarat dan akan mengganggu tumbesaran emosi dan fizikal anak-anak.

Kita ikhtiarlah sehabis baik yang termampu dan selebihnya kita serahkan kepada Allah

وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَٰنِ إِلَّا مَا سَعَىٰ

"Dan bahwasanya seorang manusia tiada memperoleh selain apa yang telah diusahakannya," (QS. An-Najm [53]: 39)

Memperkenalkan

Minyak Aroda Herbanika™

Diasaskan oleh Allahyarhamah Hjh Merlang binti Daeng Abdul Rahman (Al-Fatihah, dibaca) sejak 40 tahun yang lalu.

Kenangan pengasas di kilang pembuatan yang diiktiraf GMP pada tahun 1998

Kenangan pengasas bersama produk 

Bersama menteri kesihatan Malaysia tahun 1998, Dato Chua Jui Meng

Bersama Menteri Besar Selangor Tan Sri Abu Hassan Omar

Digunakan sejak turun temurun dan kebaikannya dinikmati dari generasi ke generasi.

Apa itu daun Aroda?

Pokok Aroda/Geruda atau nama saintifiknya Ruta Graveolens

Ditanam oleh orang Melayu dahulu di hadapan rumah mereka yang mempunyai anak-anak kecil.

Kerana dipercayai akan khasiatnya bagi menghalang energi negatif dan menjauhkan jin yang suka mengganggu kanak-kanak.

Daun Aroda juga mampu mengatasi kembung perut bayi bila di ramas bersama minyak kelapa dan di sapu di perut bayi sebelum membarut bayi.

Serangga seperti nyamuk, semut, pepijat(bed bugs) tidak akan mendekati pokok ini kerana bau semulajadinya yang bersifat 'insect repellent'

Ini menjadikan daun aroda sangat mesra kanak-kanak kerana manfaat dan kebaikan yang terdapat padanya.

Maha suci Allah yang tidak menciptakan sesuatu dengan sia-sia.

Kandungan herba lain yang terdapat di dalam minyak Aroda Herbanika

Habbatus sauda (Nigella sativa )

• Anti-oksidan
• Anti-mikrob
• Melegakan perut

Cengkih (Clove)

• Melegakan selsema & kahak
• Anti-mikrob
• Melegakan pernafasan

Minyak Kelapa (Coconut Oil)

• Melembutkan kulit
• Merawat eczema
• Merawat ruam

Pudina (Spearmint)

• Melegakan pernafasan
• Tambah selera
• Membantu penghadaman

Ketumbar (Cilantro)

• Bersifat anti-mikrobial & anti-oksidan
• Menguatkan antibodi

Jintan Manis (Pimpinella)

• Bersifat anti-mikrobial & anti-oksidan
• Melancarkan pencernaan

Cekur (Kaempferia galanga)

• Bersifat anti-radang& anti-bakteria
• Melegakan bengkak
• Melegakan kegatalan

Daun Durian Belanda (soursop leaf)

• Menguatkan imuniti
• Mengatasi sembelit
• Melegakan kembung perut

Dibacakan* dengan 30 juzuk Al-Quran oleh pelajar-pelajar tahfiz bimbingan Al-Hafiz Ustaz Abd Khalim Kasmuri (Pensyarah di Kolej Universiti Islam Sultan Ibrahim Johor Bahru)

*dilakukan dengan penuh tertib dan adab

*gambar hiasan

yang best tentang Minyak Aroda Herbanika

Cara penggunaan

1- Tuangkan sedikit minyak Aroda Herbanika™ dan ratakan di atas tangan

2- Baca Bismillah 7x

3- Mohon kepada Allah supaya diberi kesembuhan, kesihatan dan kemudahan kepada anak

4- Urut anak sambil berselawat

Urut tapak kaki ke atas dan kebawah menggunakan ibu jari

Urut bahagian dada dari bahu ke bawah rusuk

Urut kedua dua tangan dari bahu ke tapak tangan. Urut juga tapak tangan dengan ibu jari

Urut bahagian perut dengan membuat pergerakan bulatan menggunakan ibu jari

Urut bahagian belakang anak dari bahu sampai ke tapak kaki

Insyaallah jika diamalkan setiap hari anak akan tidur lena sehingga pagi tanpa gangguan

TESTIMONI

⭐⭐⭐⭐⭐

Video perkongsian Puan Fajehan yang berpuas hati setelah menggunakan Minyak Aroda Herbanika untuk anak tersayang

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami kembalikan 100% wang anda sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari

BERAPA HARGA?

Dalam pasaran boleh dikatakan hampir tiada produk minyak aroda yang lain kerana cara penghasilannya sangat rumit.

Tapi jangan risau, harga yang kami tawarkan untuk produk ni sangatlah murah dan berbaloi jika nak dibandingkan dengan kualiti dan khasiatnya kerana :-

✅ Kami menggunakan herba organik terpilih yang terbukti selamat untuk baby newborn(lulus labtest)
✅ Multi-fungsi 10-in-1 (JIMAT)
✅ Dibacakan dengan bacaan 30 Juzuk Alquran oleh pelajar tahfiz (dilakukan dengan tertib dan penuh adab)
✅ Berada dalam pasaran lebih 40 tahun

BERITA BAIK UNTUK ANDA!!! TAWARAN KHAS UNTUK BULAN SYAWAL INI

Jom order sekarang dengan DISKAUN 50% dan FREEGIFT bernilai RM90 secara PERCUMA

MEGA BONUS ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK ADALAH TERHAD.

PROMOSI ini akan tamat bila-bila masa!

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM207 dan tiada diskaun akan diberikan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM138 dan tiada diskaun akan diberikan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM69 dan tiada diskaun akan diberikan.

faq

1 botol Minyak Aroda Herbanika 70ml. Untuk keselesaan dan kelegaan setiap hari, disarankan ambil Pakej Super Jimat 3 botol. Jadikan Minyak Aroda Herbanika sebagai minyak harian untuk digunakan setiap hari kepada baby 

Sesuai kerana kandungan bahan yang digunakan adalah natural dan diperakui selamat oleh KKM dan makmal pengujian yang berdaftar di bawah KKM

Boleh Klik di sini untuk cara penggunaan yang betul

Ya, produk ni telah melepasi piawaian KKM pada tahun 1998 dengan nombor MAL20034499TC

Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.

Produk Aroda Herbanika adalah produk pertama di Malaysia yang menggunakan daun aroda sebagai bahan utama. Dihasilkan sejak 40 tahun yang lalu dan masih memberi manfaat kepada ibu, bapa dan anak sehingga ke hari ini.

  • Untuk elakkan ada pihak yang mengambil kesempatan tentang RETURN & REFUND  policy ini, kami terpaksa meletakkan beberapa syarat mudah supaya hanya mereka yang betul-betul menggunakan MINYAK ARODA HERBANIKA ini sahaja layak.
  • Antaranya, anda mesti rekod gambar/video keadaan sebelum penggunaan Minyak Aroda ini. Kemudian, wajib update setiap hari keadaan masalah anda hinggalah hari ke-7.
  • Rujuk sini untuk detail penuh tentang policy ini.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau keperluan lain, boleh hubungi pegawai khidmat pelanggan kami. Kami sentiasa bersedia membantu anda dengan sebaik mungkin.

All rights reserved. Hjh Merlang Herbal Industries 2024

Scroll to Top